fredag 14 januari 2011

BVC på hembesök

Idag är Elin en vecka gammal! :-) Tänk, vad fort det har gått!
Här är fina blommor vi fått från Jenny, Mats & barnen! :-) Jättesöta!

Imorse ringde Annelie ifrån BVC Vallda & frågade om jag ville att hon skulle komma på ett hembesök idag. Såklart!  Hon kom hit vid lunch & vi hann både äta frukost & amma två ggr innan dess trots att Magnus var borta hos byggfirman några timmar. :-) Elin vaknade tidigare idag, vid nio. Men hon har varit supersnäll hela dagen.

Annelie var jättetrevlig. Hon berättade massor om BVC, vad de kollar, hur det fungerar & så frågade hon mycket om hur vi mådde, hur förlossningen var osv. Det var skönt att få prata av sig. Jag fortsätter älta, men det börjar blekna redan, det är skönt.
Elin låg & sov snällt i sin vagn tills det var dags för vägning. Jag klädde av henne & gick spänt ut till vågen. Blev överlycklig när den visade 3205 gram! :-) Hon har gått upp 195 gram sen vi lämnade BB i tisdags! :-) Plus 50 gram sen födselvikten. Det är ju jättebra. Annelie sa att de normalt har tre veckor på sig att nå upp till födselvikten innan man ska vara orolig, så detta var ju toppen. Jag blev jättelättad, då får hon ju verkligen i sig det hon behöver!
Nu ska vi äta blodpudding & försöka titta på Let´s Dance, riktigt fredagsmys! ;-)

1 kommentar:

  1. En så´n go liten nakentös!!!
    Liten förresten, med den takten på ammandet är hon nog snart en mullig liten söt-fetknopp.

    Duktigt jobbat Anette!

    SvaraRadera