torsdag 2 december 2010

tjockisarna på promenad

Varje dag brukar jag & Meeri här på jobbet bylsa på oss alla lager av tröjor, halsdukar, mössor, vantar & de identiska mamma-jackorna för att gå ut & promenera ett varv runt kvarteret. Två ggr per dag blir det oftast. Det är jätteskönt att komma ut & få luft, röra sig lite, sträcka ut ryggen. Det är skönt att vi är två som gärna rör oss lite, trots att vi är på tjocken. (Meeri är bra mycket hurtigare än mig, hon tränar fortfarande flera pass i veckan, trots att hon ska bebis i februari men det är en annan historia...) För det är nämligen väldigt sällan vi får med nån annan på våra promenixer.
Dessa 10 minuter med luft är precis vad man behöver för att orka ta nya tag i arbetsuppgifterna en stund till när man kommit in igen.

Meeri undrade hur hon skulle klara sig utan mitt sällskap när jag försvinner om några veckor. Gulle. Det är Så mycket värt med goa jobbarkompisar. Kommer sakna henne också. Fast när vi är mammalediga ska vi minsann ut & promenera igen! & kanske ta en & annan fika med förstås... ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar