söndag 28 november 2010

adventsfint

Nu har vi fått städat & stökat & adventspyntat här hemma. Det blir alltid så fint när man fått upp alla ljusstakar. :-) Tände en brasa & åt clementin & juleskum efter maten också. & tittade på "Så mycket bättre" som vi spelade in igår.

Adventsminglet hos grannarna var jättetrevligt. Kändes lite dumt att vi inte kunde stanna längre bara. Men jätteroligt att träffa fler grannar. Sen var det hem & ombyte innan vi åkte in till cocktailpartyt. Det var också jättetrevligt. Goda snittar, finklädda människor & öppen bar. Synd att man inte kunde nyttja den bättre! ;-) Kände mig hyfsat fin i klänningen. Får se om det kommer nåt bildbevis eller om jag skippar det...

Tommy kom & hämtade oss från festen vilket såklart var jätteskönt. Sen sov vi hyfsat i hans soffa. Bubben kom & kelade på morgonen, han hoppade upp & lade sig tillrätta på Knoddenmagen, sötnosen! Keligare katt får man leta efter!

Idag på förmiddagen åkte Tommy ned till sina föräldrar för adventsfika & vi åkte ut till Emma, Johan & Frank. :-) Han var jättesöt! Och jättesnäll. Fick inte hållt honom nåt, men det får jag allt göra nästa gång. VI fikade & pratade massor.

Vi kom hem vid strax innan tre & det känns att helgen gått i ett. Trött trött är man.... Men nu blir det nån timme till i soffan innan det är dags att krypa ner i nybäddad säng. :-) Nice!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar