söndag 10 april 2011

på plats!

Nu är vi inflyttade hos mamsen & pappsen & det är inte så värst mycket kvar att göra i huset, vi ska hämta krukväxter, ta ner gardiner & lampor bara i stort sett. Det är mycket saker på liten yta här, lite svårt att få ordning, men det börjar arta sig.

Mitt på dagen idag tog vi en paus, åkte till Jönssons konditori & satte oss i solen på uteserveringen & åt lunchmackor & drack kaffe. Det var jätteskönt & såklart massor av folk. :-)

Det känns lite konstigt, att inte vara hemma, att inte ha nåt kök & så där, men det ska nog gå bra. Nu på kvällen fick pappa igång det trådlösa bredbandet på den ena av våra datorer också, så nu är vi i kontakt med omvärlden igen. :-)

Elin har varit jätteduktig i helgen, annars hade det tagit mycket längre tid att flytta allt. Men man märker att hon är jättetrött, förut när vi var i vårt tomma hus så bara grät hon massor & var helt otröstlig, hon kände väl inte igen sig stackarn... Nu sover hon gott i sin säng. Hoppas hon sover lika bra inatt som hon gjorde igår. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar