onsdag 9 mars 2011

Elins första läkarbesök

Idag var Elin på sitt första läkarbesök uppe på BVC. Det gick alldeles utmärkt. :-) Eller som läkaren uttryckte det: "hon är alldeles perfekt" :-) Mamma är så stolt så! Hon lyfte så snällt överkroppen när läkaren lade henne på mage & log samtidigt ett av sina allra vackraste leenden. Alla leder & lymfkörtlar & hjärta & lungor (& allt vad de nu kollar) var bra. Skönt. Dessutom var det ju de vanliga BVC-grejerna, vikt, längd & huvudmått. Hon vägde 4680 gram, så hon har alltså gått upp 510 gram på tre veckor! :-) Hon är 56,5 cm lång & huvudet mäter 38 cm. Skönt att hon växer duktigt lilla skruttan!

Det var INTE kul att konstatera att det börjat snöa strax innan jag skulle åka, ska det inte bli vår nån gång?? Det var inte alls kul att köra i eländet heller, på vägen hem från BVC var det riktigt, riktigt tät snö & läskigt halt. Blä. Vår NU tack!

Man ska tydligen inte blogga om hur duktigt hon sover, eller skryta om det för jobbarkompisarna... I natt sov hon inte alls lika gott. Eller hon sov helt OK, förmodligen rätt bra enligt andras mått, men det tog 1,5 h innan jag fick henne att somna, hon bara grät & hade förmodligen ont i magen. :-( Det är så hemskt när man inte kan göra nåt för den lilla ängeln. I morse vaknade hon vid sju & var ledsen, men vägrade äta, det har aldrig hänt förut. Efter en timme gav hon med sig & åt & sen dess har hon varit hur snäll & nöjd som helst. Undrar om jag ätit nåt som gjort att hon fick ont i magen?

1 kommentar: