onsdag 13 juli 2011

Vi ska åka på semester!

Om en & en halv arbetsdag börjar Magnus semester. :-) Det ska bli SÅ härligt att vara hemma alla tre. Vi hade tänkt vara på hemmaplan för att spara pengar, turista i Göteborg & så. Det ska vi göra har vi tänkt. Sen så vill vi ju såklart vara vid huset & greja lite, få undan lite mer skräp osv. Det var ju tänkt från början att huset skulle vara färdigt så att vi skulle flytta in på semestern... Men nu blev det ju inte så & det var väl dumt att tro att ett såpass stort bygge inte skulle blir försenat. Vi får vänta några veckor till & det ska vi nog stå ut med.

Men nu har vi även bestämt & bokat att vi åker till Helsingborg & Lund sista semesterveckan. :-) Tre nätter på hotell i Helsingborg & tre i Lund. Vi ska läsa på vad som finns att göra & titta på, men vi ska också passa på att bara vara, slappa, förhoppningsvis få nån sovmorgon, läsa böcker & promenera. Åka en tur till Helsingör kanske? Det ska bli jättekul att åka iväg på semester, för första gången som en liten familj! :-)

Stort tack till Magnus pappa för semesterbidrag som gjorde det möjligt! :-)
Det här ser väl inte så tråkigt ut?

Strosa runt i Lund har jag aldrig gjort.

1 kommentar:

  1. Å vi har också tänkt göra skåne. Hade ju variot GRYMT kul om vi kunnat sammastråla en dag och göra en gemensam utflykt. Vi får höras! Semesterbidrag är fint. Vill Magnus pappa bidra till vår semester?? ;-) KRAM

    SvaraRadera