fredag 22 juli 2011

Dejt!

Igår kväll var mormor barnvakt åt Elin & jag & Magnus var på dejt. :-) Jättemysigt var det. Vi åkte in till Kungsbacka & åt på Ester. Supergod mat! Både för- & varmrätt blev det. Godast var min smarriga varmrätt, Oxfilé med tryffelchampinjoner, sidfläsk & rödvinssås. :-)

Det var skönt att få sitta i lugn & ro & prata om allt & ingenting. Det blev naturligtvis att vi pratade om Elin & om bygget som vi brukar, men även om en hel del annat. När vi hade ätit färdig insåg vi att vi skulle komma hem innan Elin kommit i säng & då skulle nog mormor bli ledsen om hon inte fick natta henne, men vi ville inte gå ut & gå i regnet & för lite kläder så vi åkte hemåt iaf, sen fick vi vänta utanför tills mormor nattat Elin. :-) Egentligen ville vi gått på bio, men det gick verkligen ingen film vi ville se på bion i Kungsbacka. Istället satte vi oss & tittade på "Morden i Midsomer" på svt play.

Det hade gått jättebra med mormor som barnvakt. :-) Elin hade tittat lite konstigt på mormor när hon fick välling, men åt snällt & somnade av sig själv när hon lagt henne. Jätteskönt att veta att det funkar så bra! & mormor har redan sagt att hon gärna är barnvakt igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar