måndag 13 juni 2011

helgen

I helgen har vi hunnit måla lite. Eller jag har målat lite & Magnus har målat desto mer. I alla fall så innebär det att jag faktiskt ser ett slut på målerieländet! Ca 6 h till, sen så! Då finns iofs den ständigt växande högen med byggbröte att börja ta tag i, men det ligger ju kvar om man säger så....

Förutom att måla så har vi hunnit med att handla tapet till sovrummet, sju blandare, en dusch, en toastol & lite krokar & toarullehållare & sånt. Vi har nog även bestämt oss för den andra duschen & för handukstork. :-)
Fondvägg bakom sänggaveln.



Denna till badkaret & en likadan fast utan "pip" till duschen.
Denna lutar det åt till duschen.

Vi har varit själva (!) i Kungsbacka & lunchat, tack mamma. :-) Igår var vi hos Magnus morbror & hans särbo (eller vi var hos henne rättare sagt) på jättemysig fika. Det var skoj att Elin fick träffa dem, det var längesen.

Summa summarum: en jättebra helg där vi hann med nästan allt vi hoppats på! Hade planer på att skaffa tvättstugemöbler också, men det hanns inte med. Jäklar vad svårt det ska vara att hitta såna förresten..... nån som har tips? Vi vill ha en "vanlig" bänk med ho & så trådbackar på ena sidan.

3 kommentarer:

  1. Men du nu vill jag se bilder på tapeten, "den andra duschen" osv!!! :-)
    Btw, skiter ni i IKEAs, du minns att vi såg en sån tvättho där va?

    SvaraRadera
  2. Ja, minns.... men vill ha en "öppen" egentligen, med trådbackar på ena sidan....

    jaha, jag ska lägga ut bilder på allt menar du? Vilket projekt! ;-) Får se om jag orkar!

    SvaraRadera
  3. Ah, ja det kanske är smart. Går inte det att bygga ihop tror du då? Fråga på kök på IKEA om ni åker förbi. Typ 12 bänk och stängt under men öppet på ena sidan...
    FIN tapet. I like. Ser romantiskt och härligt ut. Och blandarna är cleana och snygga. Och vem vill inte ha en sån "regndusch". I do! :-)
    Tack för bilderna!

    SvaraRadera