lördag 4 juni 2011

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Jag hade sett fram emot denna långhelgen nåt enormt, att få umgås tillsammans alla tre, hela familjen & hitta på mysiga saker, åka på utflykt, kanske ha picknick, slappa & umgås. Istället tillbringar Magnus så mycket tid han bara orkar nere vid huset med att måla vindskivor, takutstick, pannbrädor osv.... Det måste vara klart innan det slutliga lagret puts läggs på fasaden, man vill ju inte stänka ner den. Extra frustrerande känns det att jag inte kan vara med & hjälpa till så att det går fortare. Men det är inte så lätt när man har en liten übergullig skrutta som inte vill sova när man själv tycker det skulle passa...

Jag tyckte som sagt att det var skitjobbigt när vi fick reda på att vi måste måla detta själva, men har accepterat det nu. Igår fick vi halva dagen tillsammans, visserligen när vi for runt som skottspolar i olika bygg & kakelaffärer för att beställa saker, men vi hann även med att äta lunch på stan & sen slappa vid mammas & pappas pool i två timmar. :-)

Det är tur att man bara bygger ut en gång & det är ännu mer tur att vi inte bestämde oss för att göra delar av det själva! Man har inte så mycket tid att avvara som småbarnsförälder & den tid man får tillsammans hela familjen är så värdefull!

Skruttan somnar då & då i sitt babyskydd när hon är riktigt trött & när man gungar det på golvet. Hon sover aldrig mer än 30-40 minuter så det gäller att passa på med det man måste. Idag valde jag att koka kaffe & hälla på termos & att blogga. Nu har hon vaknat & när hon fått lite mat ska vi ge oss ner till huset vi också, för att se hur det går för Magnus & för att se till att han får i sig lite kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar