måndag 7 november 2011

Fira

Idag är Elin 10 månader, stora tjejen! Hon blir mer & mer charmig den lilla gullungen. Men också mer & mer bestämd. Säger man "Nej!" när hon gör nåt hon inte får så börjar underläppen krökas illa kvickt & hon brister ut i en hjärtskärande gråt som om hela världen rasat samman...

I fredags var vi på BVC på 10-månaderskontroll. Hon hade växt mer än jag trott, 9065 gram & 73,5 cm. :-) Hon var sitt vanliga sprudlande jag & skrattade, tittade efter lampan & vinkade. Konstaterade att vi inte hade några direkta frågor, så besöket varade lika länge som det brukar, några minuter.

I går bröt hennes sjätte tand igenom tandköttet, den vänstra framtanden i nederkäken. Den har knappt kommit upp än, men nu går det väl lite fortare antar jag.

Magnus kom hem med bakelser & ett stort paket till Elin efter jobbet idag, för att fira. Elin funderade på vad detta var, försökte sig på att använda paketet som gå-vagn, så jag fick hjälpa henne öppna; en "pussel-matta" med olika djur i glada färger att sitta & leka på. :-) Bakelse var mums tyckte hon, iaf grädden, som hon fick smaka på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar