torsdag 21 oktober 2010

Ska man börja blogga kanske?

Ensam på jobbet. Trist, men jag är glad att jag inte är med på jobbhelgen i Stockholm, hade inte orkat det. Krämporna börjar bli fler & fler nu. Senaste tillskottet är värk i sidan av magen, förmodligen muskelfästet för magmuskel eller revbenen. Det gör ont när jag hostar, nyser eller kommer åt området. Inget att göra åt tydligen, bara att vänta ut. Vilket kunde ta tid.

Men förutom att krämporna blir fler & fler & jag blir mer & mer otymplig så är jag väldigt glad, tillfreds & lycklig. Det börjar närma sig nu! Vilket är spännande, fantastiskt & lite läskigt. Tänk, om max 12 veckor är vi föräldrar. Då är jag mamma! Fantastiskt hur man kan älska det lilla livet redan, bli glad av varje buff inifrån. :-)

Ska förhoppningsvis träffa Emma på lördag. För dem är det dags ännu mer snart! Vilken hon nog är ganska lättad över, eftersom hon inte mått så bra den senaste tiden. Hoppas jag slipper bli så dålig. Vill allt hålla mig igång & inte behöva sjukskrivning. Har alldeles för mycket att hinna med för det!

Imorrn kväll blir det tjejmiddag hemma hos Hanna. :-) Ska bli jättekul att träffa henne, Jenny & Linnea. Det var inte igår liksom! Men vi hade skoj när vi pluggade. Gillar dem skarpt! Hoppas jag kan hålla mig lite piggare än normalt på en fredagskväll bara! Ingen hit om man somnar i soffan vid 22 & sen ska ta sig hela vägen hem bland alla fulla människor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar