onsdag 5 oktober 2011

Rhodossemester

I söndags kväll kom vi hem efter en veckas semester på Rhodos tillsammans med mamma, pappa, Daniel, Helena, Emelie & Melker. Vi har haft det helt underbart! Stället vi bodde på, Esperides family resort, ett All-inclusive ställe riktat mot familjer, var kanon. Det var fint, allt fanns, maten var jättegod, det var nära till havet, det fanns mängder med aktiviteter, både för vuxna & framför allt för barn! Tivoli med radiobilar, karusell, hoppborg, klättervägg, vattenrutchkanor, popcorn, spunnet socker, kaninmaskotar, pooler m.m. För oss vuxna fanns det yoga, aerobics, vattengympa, volleboll, vattenbasket, danslektioner, show på kvällarna... Dessutom all mat!! Jäklar! Buffé i överflöd till frukost, lunch & middag! Huuur mycket som helst att välja på. Goda saker också. & efterrättsbuffén var helt sanslöst god! & så fri dricka & alkohol. Behöver kanske inte säga att vi varken var hungriga eller törstiga? ;-)
Jag var i alla fall lite duktig & gick på vattenaerobics varje dag! :-)

Stranden var småsten, så vi vågade inte vara där med Elin eftersom hon garanterat ätit upp en massa sten & kanske satt i halsen. Istället var vi på en gräsmatta, där det också var gott om skugga under träden. Vi hade köpt en soltält som hon faktiskt lekte en del i. Annars nöjde hon sig mer än väl med att krypa i gräset eller sova i sulkun. Det funkade hur bra som helst att resa med henne. Hon var så duktig på flyget & hon verkade inte ha ont av värmen. Hon älskade att bada i poolen, fast hon fick inte doppa huvudet för mamma, det luktade klor.. Hon sov bra på nätterna & hon slutade dessutom med välling på natten! Hon åt lite sämre än hemma, men det är ju inte så konstigt med värmen & alla intryck. Att sitta i en restaurang med flera hundra människor & äta utan att bli distraherad, det är inte lätt.

Vi blev ju bjudna på resan av pappa, som fyllde 60 mitt i veckan. Jag hoppas & tror att även han & mamma är nöjda med allt! Vi firade honom med sång & paket på morgonen & så hurrades det på kvällen också förstås. Vi har vårt paket kvar här hemma, så det får han när de kommer hem på söndag. Han & mamma stannade nämligen en andra vecka, för att vila upp sig när alla barn & barnbarn åkt hem.

Här kommer ett litet urval av alla fina bilder vi tagit!

















1 kommentar:

  1. Vilken toppenvecka ni haft bortsett från hemresan då. Härligt!

    SvaraRadera