måndag 10 oktober 2011

Rädda, glada & trötta bebisar

Igår hade vi Emma, Johan, Frank & Alva här på besök. De hade med sig en jättefin inflyttningspresent, ett sånt här kakfat i plast, i tre våningar, som jag velat köpa ganska länge, men inte gjort. Jättefint är det & jag längtar efter att fylla det med kakor att bjuda på!
Elin blev ledsen när de kom, underläppen darrade & hon storgrät. Frank blev ledsen & grät så fort Elin lät & sen blev Elin jätterädd för Alva, den lilla gulliga, totalt harmlösa hunden. Men i övrigt var de glada & snälla & söta de små barnen. ;-)

Vi bjöd på rådjursgryta, som jag faktiskt måste säga blev riktigt god. :-) Med gele & syltlök till. Mums. En rabarberpaj hade jag fixat också, som blev god den med, trots att den stod liiite länge i ugnen.

Det blir en annan typ av umgänge när man har två små barn med. Inte mindre trevligt, men mer splittrat, annat prat, mer avbrott. Regelbundet inmatande av smörgåsrån, pyjamas & vällingpauser osv.

Vi hade i alla fall jättetrevligt & det var kul att höra hur det kändes för Emma att börja jobba igen & hur Johan tyckte det var att vara hemma med Frank.

1 kommentar:

  1. Ja det är spännande vilket annat häng det är nu med kids alltså. ;-)

    SvaraRadera