torsdag 8 september 2011

stackars mig!

Jag har blivit sjuk. :-( Blä! Ont som fasen i halsen, hela nacken & ryggen värker, tung i huvudet & allmänt seg. Det känns såklart inte alls kul. Det är aldrig kul att vara sjuk förstås. Men jag inser att det nog är bra mycket jobbigare att vara sjuk & ensam hemma med en liten åttamånadersskrutta som tycker det är jättekul att krypa i ett fasligt tempo & som dessutom har börjat ta tag i stolar & annat & dra sig upp till stående. Hon har ingen som helst koll på hur man gör när man står (såklart) så jag måste vara med henne HELA tiden & hålla koll så att hon inte ramlar & slår sig.

Dessutom har jag ju äntligen kommit igång med vikten igen, registrerat mig på Viktklubb, börjat räkna, planera & är riktigt motiverad! Vi i mammagruppen är några stycken som kämpar ihop & vi har dessutom en stegtävling, vilket ju gör att jag vill vara ute & gå i massor istället för att sitta inne, ynklig. Men den här jäkla skitförkylningen ska inte få sabba det för mig! Även om det inte blir så många steg de närmsta dagarna så ska jag se till att hålla mig till matplanen!

Elin sover sin första tupplur nu & jag ska sätta mig i soffan med min bok & en kopp kaffe!

4 kommentarer:

  1. Det är bra hjärtat, kämpa på så ska du se att krämporna försvinner snart. Älskar dig! Puss!

    SvaraRadera
  2. Tråkigt, men det går snabbt över om du bara tar det lite lugnt.
    Det blir tid för långa, sköna promenader i klar höstluft senare.

    Krya på dig! Och lycka till med VK-andet.

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni! :-) Jag måste säga att jag haft en riktig liten ängel till dotter idag, hon har varit som ett solsken mest hela dagen! :-) När jag var som mest trött så passade hon dessutom på att sova i 1,5 h istället för de 40 minuter hon brukar, så jag hann sova i soffan under tiden. :-)Jag tror allt jag ska vara frisk snart igen.

    SvaraRadera