torsdag 5 maj 2011

bebisar i massor!

Idag har vi träffat en hel drös med ursöta bebisar! I förmiddags var vi på Villa Bel Park & fikade med sex andra mammor & bebisar, alla födda i januari. Vi har alla "umgåtts" på familjelivs forum under graviditeterna & även nu efter. Det var jättekul & trevligt att träffa några av dem i verkligheten. :-) Alla ungarna var så söta så & skötte sig alldeles exemplariskt.

På eftermiddagen packade jag in Elin i bilen igen & åkte upp till baby-cafét i Vallda församlingshem, som vanligt. Elin var på ett strålande humör & jollrade & skrattade & försökte vända sig allt vad hon kunde. Vi var själva där en stund först, som vanligt, men sen kom det vanliga gänget med sötnosar & deras mammor (& pappa).

Vi fick med oss gipsavtrycket med Elins hand & fot också, som vi gjorde förra veckan. Det blev jättesött! Det ska hänga på väggen i Elins rum sen såklart! :-)

På kvällen har vi busat med mormor & morfar massor & så har vi varit nere vid huset & tittat. Idag hade vi ett tak på nya delen! T o m papp & läkt var på plats. :-)

En liten bild på sötnosen, nybadad igår kväll!


Elin saknar pappa & undrar så vart han har tagit vägen. :-( Men hon var trött efter alla utflykter & allt busande, så hon somnade gott i sin säng för en timme sen. Mamma ska strax krypa till kojs hon också. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar