tisdag 16 augusti 2011

led-spottar & väggfärg

Självklart åkte vi ner till huset ikväll också, hur skulle man kunna låta bli? Vill liksom se varje framsteg så att man vet hur mycket som är kvar (eller hur lite).

Idag var det kuligt att åka dit. Väggarna i korridoren var nämligen målade en första gång & vi fick se färgen vi valt från ett litet litet färgprov på de stora ytorna. Det blev jättebra. :-) Det känns som att det var ett bra beslut att inte ha de stora väggytorna vita, det hade nog sett kalt & sterilt ut.
Snygg väggfärg & nya spottar
(& hyfsat skum placering av kaffebryggaren)

Dessutom hade elektrikern varit där & monterat våra takspottar i korridoren, köket & i vardagsrummet! :-) Ska bli spännande att se vilket ljus de ger sedan också. En hel del eluttag var också på plats & kanske kan tom elen vara färdig imorgon.

I köket hade fläkten kommit på plats igen & de hade byggt fönsterfoder runt fönstret övanför diskbänken, där vi ju satt fönsterbänk i bohusgranit.

Vårt sovrum var (nog) färdigspacklat & i Elins rum såg också färdigspacklat ut. Snart kanske tapeterna kommer upp!

Det börjar kännas som att vi kanske kanske kan flytta in i vårt hem snart!! Men då får den "lilla" husspindeln som bosatt sig i vårt badkar faktiskt flytta ut!
Blä!! 


1 kommentar:

  1. Nu börjar det bli ofantligt spännande (o snyggt så långt man kan se)

    SvaraRadera