måndag 6 oktober 2014

Axel 2 år!

I fredags fyllde Axel 2 år! Hur är det möjligt? Tiden går så fort, man hänger inte med!
Vi uppvaktade med sång och paket på morgonen och det var verkligen en förvånad kille vi väckte! Sen blev han firad på förskolan med flagga, födelsedagsplakat i hallen, fin duk och finporslin till lunchen, sång, paket och levande ljus till lunchen och sen fick han bjuda alla förskolekompisarna på glass till efterrätt. Två födelsedagskort hade han fått på posten också, från mormor, morfar & Ting & så ett från Modde & Karin.
Grattis Axel!!!



Provsitter nya fåtöljen
Igår hade vi kalas för godingen och då kom mormor, morfar, morbror Daniel, moster Helena och kusinerna Emelie och Melker och firade med sång och paket. Axel blev jätteblyg först och ville inte alls vara med! Det var nåt nytt för oss. Men det gick över sen. Han kunde ju inte låta bli att leka med alla sina fina paket! Ritgrejer, spel, griffeltavla och en massa musikinstrument. Mycket nöjd kille. Jag hade bakat prins(ess)tårta, cheesecakerutor och chocolate chip cookies och det var gott alltihop. Barnen lekte massor och lite hann vi vuxna faktiskt prata. Mycket lyckat kalas med andra ord. Hoppas och tror att födelsedagspojken tyckte det också!
Finaste i världen!

Hur många år fyller du Axel?

Öppnar för gästerna











Trötta, nöjda barn och mamma.

2 kommentarer:

  1. Jättefint kalas! Med supergoda kakor och tårta. Mums!! Goaste 2-åringen och goaste andra tre barnbarn <3 Stort tack!

    SvaraRadera
  2. Vilka jättefina kort på barnen.Det skulle varit så roligt att vara med.Men vi får ses en annan gång.Ni ska ha det så bra alla fyra.Stor kram från farmor och farfar

    SvaraRadera