onsdag 6 februari 2013

Fyra månader!

Tänk att vår kille redan är fyra månader! Det går helt sjukt fort! Vi var på bvc i går & vägde & mätte & konstaterade att hans viktkurva planat ut lite. Jag är så rädd att han inte får tillräckligt med mat, att min mjölk inte räcker & att det är därför han inte gått upp massor i vikt utan "bara" 400 gram den senaste månaden. Å andra sidan borde han ju inte vara så nöjd som han är för det mesta om han inte blev mätt & enligt vår bvc-sköterska var det ingen avvikelse som behövde kollas upp nåt extra.

I alla fall så var det premiär för Axel att få prova på mat idag! Nån halv tesked mosad potatis lyckades jag nog peta i honom & visst var han lite nyfiken, men mest skeptisk. Han gjorde flera grimaser & dreglade nog ut det mesta av potatisen igen, våran gullegris.

Förra veckan kom han plötsligt på hur man vänder sig från rygg till mage också, så nu vänder han sig nästan direkt när man lagt ned honom, även om han ofta sen är missnöjd med att ligga på mage. Men ibland är det kul förstås, att ligga & kika.


1 kommentar:

  1. Axel är så fin Anette!! Och du är så duktig! Oroa dej inte. Han får nog i sej tillräckligt och snart skall han ju få lite mera annan mat. Han mår bra, det märks i det stora hela. Stor Mamsenkram.

    SvaraRadera