tisdag 25 december 2012

hysterisk natt

I natt har vi verkligen inte sovit gott.... Jag vet inte om det var pga feber & eventuellt öronont eller om det var ett överflöd av intryck ifrån julafton & alla klappar igår. Kanske en kombination av bägge?

I alla fall så somnade vår övertrötta febriga tjej vid 22 för att vakna helt hysterisk vid 01... Hon skrek & skrek & var helt panikslagen stackarn. Magnus gick & lade sig med henne i gästrummet men det hjälpte inte, hon skrek att hon var rädd för ugglan & massa annat konstigt. Jag låg i vårt sovrum, klarvaken & oroade mig. Somnade nån halvtimme för att sen vakna av panikslagna skrik igen. Vid kvart i fyra gick jag dit med mer alvedon, nässpray & en nappflaska vatten. Då bad hon ulkande om att få mjölk & få titta på "Jake & jaterna". Efter många turer fram & tillbaka i soffan framför tv:n, en skål "gubbefil & lingar" & mer tv slocknade hon till slut & var halvt medvetslös när Magnus bar in henne till sin säng vid 06.

Vid 07 vaknade Axel & var hungrig & sen pigg & glad & hade inga planer på att somna om igen... Gissa hur pigga vi är idag?

Elin sov till 09 & var sen uppe & lekte i några timmar innan vi lade henne för att sova middag igen. Hoppas hon blir frisk snart, det är så jobbigt att se henne så dålig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar