lördag 26 maj 2012

Det blir en dag på stranden...

Så kom vi då äntligen iväg till stranden! Det var på tiden efter en vecka av strålande sol & värme. Men idag var jag ju också hemma. Dessutom fick vi sällskap av Jenny, Mattias & Sixten. :-) Bägge ungarna sprang i stort sett rakt ut i vattnet & även om Elin var lite rädd för tången så tog det inte lång stund innan hon hade doppat sig helt & hållet (inlusive solhatt). Sen blev det kallt & hon ville bli buren, sen blev det varmt & hon ville bada... ja ni fattar... ;-)











Underbart söta var de iaf våra små godingar när de plaskade runt där i strandkanten. Vi hann med lite fika också, men det var knappt, det var ju så mycket roligare att springa ut i vattnet.

När vi gått hem så lekte Elin & Sixten massor här hemma & vi blev alla lite förvånade över hur bra de faktiskt lekte tillsammans. Synd att man inte hinner fånga allt på bild.... när de rullade runt på golvet, när de satt på varsin stol i Elins rum, när de kramades till exempel...

På förmiddagen hade vi också fint besök, Emma, Johan, Frank & Alva var här & medan Elin sov i sitt rum & Frank sov i bilstolen så fick vi andra fika i lugn & ro i skuggan i trädgården. Inte alls dumt, man är inte så van vid att sitta & prata sådär nu för tiden. Sen vaknade de små liven i stort sett exakt samtidigt. De fick leka lite i gräset & Elin gav Frank en puss. Stackarn blev alldeles överväldigad & ramlade omkull!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar