fredag 27 december 2013

God fortsättning!

Nu har vi precis kommit hem efter sex dagar i Dalarna.  Vi har umgåtts,  ätit gott och firat jul. Jättemysigt. Vår familj bodde som vanligt i källaren, vilket funkade toppen. Axel har nog slagit rekord,  sov 2,5 h mitt på dagen och sen ändå minst 13 h på natten!  Elin har också sovit bra, men vaknat tidigt som vanligt, men varit duktig och inte gått upp och stört farmor och farfar på flera timmar.

Axel har börjat gå också! Den 23:e var det precis som att han bytte, sen dess har han gått mer än han krupit och bara om han haft bråttom har knäna gällt.

Vi har fått jättemycket fina julklappar,  både stora och små. :-)
Jag fick bland annat en turkos Le Creuset som jag dreglat på ett tag och två jättefina bakböcker.

Även om vi haft en jättemysig jul så var det SÅ skönt att komma hem igår. Att inte behöva hålla ögonen på barnen (Axel) hela tiden för här finns inget att riva ned. Och att få krypa ner i min egen säng igår kväll var ljuvligt. :-)

Idag är det dags för lilljul hos mina föräldrar. :-)

3 kommentarer:

  1. Så fina de är, ungarna dina. Växer så det knakar.
    Och ett alldeles eget pepparkakshus har Elin fått minsann.

    Gott Nytt År och hoppas 2014 blir bra på alla sätt för dig och dina kära.

    SvaraRadera
  2. God fortsättning på dig!
    Vad fort tiden går och vad stora barnen redan har blivit :)

    SvaraRadera
  3. Vilken fin jul vi haft. Att ha er alla här har varit så otroligt roligt.Elin och Axel var så goa och snälla Anna och Fredrik var ju också här på julafton, så vi fick rå om er allihop, en glädje för oss! Ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR önskar er Farmor Farfar och Elins kompis Alex

    SvaraRadera