tisdag 14 augusti 2012

Massor med roligt!

Vi försöker hitta på så mycket kul grejer vi kan (& som vädret tillåter) på vår semester. Igår var vi på Liseberg på eftermiddagen & Elin var såklart överförtjust över att få åka drakbåtarna, sagoslottet, ponnykarusellen, skepp 'o skoj, farfarsbilarna & kaninresan. Men allra roligast var nog att få träffa den stora, alldeles riktiga Lisebergskaninen! Hon kramade den & dansade med den & var alldeles till sig!


Magnus var också rätt nöjd efter att ha vunnit 4 kg choklad på 40:- spel. :-)

Vi hade mindre tur med vädret, men det gjorde inte så mycket, det var inga köer & Elin satt nöjd under sulkyns regnskydd.

I lördags var vi på Tommy & Thereses bröllop. Det var jättevackert & bra ordnat & trevligt. Mysig kyrka, häftig festlokal, god mat & trevlig fest! Jag blev sugen på att ta tag i & börja planera för vårt bröllop!
När vi var på bröllop så var Elin hos mormor & morfar & hade det bra. Jag blev positivt överraskad av att höra att hon dessutom sovit hela natten! :-) Hon trivs där.

I söndags var det dags för släktkalas hos Lidanders. Det är en väldigt trevlig tradition att träffas vid mormors födelsedag allihop, jag hoppas att vi håller fast vid den. Hade varit kul om vi kunde vara  här nån gång också. Alla hade lagat fantastiskt god mat & vädret var strålande. Alla barnen är SÅ söta & de lekte & härjade runt för fullt, både stora & små.


Vi hoppas på fler dagar med fint väder i veckan så att vi kan få till en dag på stranden också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar